LET OP:  Dit boek helpt je echt Online Succesvol te worden
Hoe je zeker online succesvol wordt
Zonder Enige Technische Kennis
'Beter goed gehackt, dan slecht bedacht.' 

Als je een marketeer, zelfstandige of ondernemer bent die jouw bedrijf wil laten groeien door het bouwen van een online business d.m.v. landingspagina's, sales funnels, online marketing, en online advertising dan zal je het ermee eens zijn dat het een essentiële vaardigheid is om te kunnen 'Funnel Hacken'.
  
Wacht. Hoor ik je nu vragen ..... Wat betekent 'Funnel Hacking' ?

Dan is dit jouw boek. Het heet "Funnel Hacking" en is nu tijdelijk gratis verkrijgbaar via deze speciale pagina!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
(je betaalt alleen een kleine vergoeding voor de handling- en verzendkosten)
Dit boek leert je alles wat je moet weten over de basis van Funnel Hacking en hoe je dat op de best mogelijke manier kunt toepassen.
Het is een boek waarmee je d.m.v. modelleren van andere succesvolle bedrijven snel kunt profiteren van de vele mogelijkheden die er zijn om zelf succesvol te worden.
wat anderen erover zeggen:
Dit is zo'n eye-opener!! Helemaal geweldig.

Ik begrijp nu pas waarom ik geen succes had met mijn website. Maar die tijd is nu voorbij. 

Ook ik word een Funnel Hacker.

- Johan Mulder
Het boek leest erg gemakkelijk, omdat relatief moeilijke Engelse termen toch eenvoudig worden uitgelegd.

Het is ook direct toe te passen op je eigen. Vooral de WaardenTrap heeft me erg geholpen.

- Bert V.
Goed om weer helder op het netvlies te hebben. Er staan veel bekende concepten in, maar toch weer op een nieuwe manier verteld. 

En ik moet eerlijk toegeven dat ik het eigenlijk wel weet maar nog steeds niet doe.
- Isabelle v. R.
Ontdek nu de geheimen voor meer conversies op je website
JE BENT SLECHTS ÉÉN FUNNEL VERWIJDERD VAN SUCCES

Als jij een marketeer bent of een online ondernemer, of er een wil zijn, dan moet je dit boek echt lezen. Zelf ben ik geen onverdienstelijk marketeer en draai ik al 30 jaar mee maar dit is het leukste boek over online marketing dat ik ooit heb geschreven. Misschien komt dat ook wel omdat ik ooit begonnen ben in de Direct Response Marketing.

Iedereen met een bedrijf heeft ook een online business. Een plek waar je mensen naar toe haalt en ze mee naar binnen neemt en afhankelijk van hun wensen begeleidt in hun proces dat zal leidden tot een aankoop, want anders heb je geen business, toch?
Wietze de Vries is niet alleen een Funnel Hacker, maar ook een strategisch marketeer met online business als specialisatie en heeft gewerkt voor diverse A-merken. Heeft een MBA met major in marketing en is Nima C gecertificeerd. Sinds 2007 helpt hij andere ondernemers en bedrijven succesvol te worden via het internet.
Ontdek nu de Kneepjes Van Het Vak voor Meer Succes
Funnel Hacking

Is niet gewoon het zoveelste "hoe te ...." boek over internet marketing.

Gaat niet over meer verkeer naar je website te krijgen - maar deze geheimen zullen helpen om exponentieel meer verkeer te krijgen dan je ooit eerder hebt meegemaakt. 

Gaat niet over het verhogen van jouw conversies - toch zullen deze geheimen jouw conversies meer verhogen dan een headline tweak of split test ooit zou kunnen doen. 

Weinig verkeer of conversies zijn symptomen van een veel groter probleem dat iets moeilijker te zien is (dat is het slechte nieuws), maar veel gemakkelijker te repareren (dat is het goede nieuws). 
Copyright © 2018 FunnelHackers.nl
Powered By ClickFunnels.com